EnquĂȘte WV IJburg Coastal Rowing

eindsprint-wvijburg

We gaan iets nieuws doen! Een aantal leden van WV IJburg is begonnen met roeien in zeewaardige roeiboten, Coastal Rowing,  een geweldige watersport die sterk in opkomst is. Goed om plezierig een hoop calorieën te verbranden, eenvoudig te leren en geweldig leuk om te doen, op het mooiste water van Amsterdam en verre omstreken.

We hebben grote plannen (een aantal eigen boten, paar roeiteams, uiteindelijk deelnemen aan wedstrijden) en willen met deze korte enquête peilen hoeveel leden interesse hebben. Samen met twee Amsterdamse roeiverenigingen en de gemeente zijn we bezig een Coastal Rowing Center op te zetten, dat eerst vanuit containers op het strand opereert, en over een paar jaar vanuit een eigen accommodatie onder de nieuw te bouwen brug naar Strandeiland. Er is zelfs al een eigen WV IJburg-tenue ontworpen!

Iedereen kan meedoen, met en zonder ervaring, onze vraag is nu wie interesse heeft. De contributie per jaar zal ongeveer 250 euro zijn, en roeien kan in teams of solo, en het hele jaar door.

Groet van Ewout, Hans, Max en Toine

coastal-rowing

Inschrijf formulier

 

Vragen, opmerkingen, steunbetuigingen?  -> neieor.[antispam].@wvijburg.nl