Windsurfen

Windsurfen

IJburg is een geliefde plek voor windsurfers, omdat het strand ten oosten van de sluis een prima entree is naar prachtig water als opstap voor alle categorieën windsurfers: van first-timers tot gevorderden. Voor leden van WV IJburg biedt de vereniging de mogelijkheid om surfmateriaal te stallen in de surfcontainer van de vereniging op het strand.

Deze surflocatie, aan het eind van de Pampuslaan op het aangelegde nieuwe strandje vlakbij Blijburg, wordt gedeeld met het inmiddels in Amsterdam bekende Surfcenter IJburg van Frank van Zwieten, die al meer dan 5 jaar heel actief is om met zijn hotspot - voor zowel verhuur als surflessen - het windsurfen een prominente plaats op de IJburgse watersportkaart te bezorgen. Voor leden van de vereniging biedt het Surfenter IJburg een aantal interessante voordelen, zoals korting op lessen en materiaal.

Korting voor leden WV IJburg 

Bij Surfcenter IJburg kun je surflessen volgen en surfmaterialen huren. Leden van WVIJburg krijgen 25% korting op een cursus, en 10% korting op een 10-urenkaart.

Voor meer informatie over surfen en stallingsmogelijkheden binnen de vereniging kun je contact opnemen met Sebastiaan Raaphorst via: frus.[antispam].@wvijburg.nl
Meer informatie over het Surfcenter IJburg, de lessen en materiaalverhuur is te vinden op www.surfcenterijburg.nl.

Of je mailt met Frank via ofni.[antispam].@surfcenterijburg.nl