Lidmaatschap

Watersportvereniging IJburg is er vóór en door IJburgers, ook al woon je niet op IJburg dan ben jeJeugdzeilen van harte welkom in onze vereniging met al haar gezelligheid en voordelen. De vaste ligplaatsen in de haven van IJburg zijn voorbehouden aan leden die op IJburg wonen of er binnenkort gaan wonen. Naast jou, verwelkomen wij graag partner en kinderen die tegen gereduceerd tarief lid worden. Als lid ben je onderdeel van een grote groep watersportliefhebbers die samen activiteiten organiseren, met elkaar de haven plus haar clubgebouw onderhouden en van de sport op het water genieten.

De jaarlijkse contributie wordt in de ALV vastgesteld en bedraagt voor 2023:

  • €84 per lid – dit wordt het hoofdlid genoemd
  • €40 voor een gezinslid - dit zijn leden van het gezin die 18 jaar of ouder zijn en die tezamen met een hoofdlid een gemeenschappelijk huishouding voeren
  • €30 voor een jeugdlid - dit zijn de leden tot 18 jaar, het jeugdlid wordt een gezinslid of hoofdlid zodra de leeftijd van achttien jaar bereikt is

Voor elk lid dat zich aanmeldt is een separaat formulier nodig, dus meld je jezelf aan en een gezinslid dan zijn dit twee aanmeldingen. 

Na de verwerking van je aanmelding ontvang je een factuur per email voor het lidmaatschap, de contributie zal per automatische incasso verlopen. Het lidmaatschap bij WV IJburg loopt van 1 januari tot en met 31 december, opzegging gedurende het jaar betekent einde lidmaatschap per 31 december van het lopende jaar waarbij er geen restitutie plaatsvindt.

De vereniging streeft naar actieve leden, om dat te bewerkstellingen krijgt een nieuw lid bij aanmelding een uitnodiging voor een samenzijn in het clubgebouw met de andere nieuwe leden van diezelfde periode, hier zullen enkele bestuursleden bij aanwezig zijn. Naast het kennismaken met elkaar en de vereniging, zal gezamenlijk worden gekeken naar de vaardigheden van de nieuwe leden en wie waar een mogelijke inzet voor de vereniging zou willen brengen. Samen maken alle leden de vereniging sterk.

Heb je vragen dan kunt u de havenmeester bellen (06-54376131) of een email sturen naar taairaterces.[antispam].@wvijburg.nl

Welkom bij jouw vereniging!

 

Persoonsgegevens

 

Contactgegevens

 

Adresgegevens

 

Lidmaatschap

Opmerking: Alleen partners van leden op hetzelfde woonadres kunnen gezinslid worden

Met het invullen van bovenstaande gegevens verklaar je akkoord te gaan met een automatische incasso van het contributiegeld.

Algemeen

Een vereniging bestaat voor en door haar leden, hieronder kun je aangeven waar je een bijdrage wilt leveren aan de vereniging en haar activiteiten.

De haven telt 118 ligplaatsen welke op dit moment allen toegewezen zijn, aanmelden voor de wachtlijst is mogelijk. Elk jaar in oktober wordt een vrijgekomen ligplaats aangeboden aan het eerst volgende lid op de wachtlijst, voorwaarde voor een ligplaats is het woonachtig zijn of binnen 3 maanden wonen op IJburg.

Indien je op de wachtlijst geplaatst wilt worden voor een toekomstige ligplaats dan kan je hieronder aangeven voor welke lengte box dit zou moeten zijn. Je kan meerdere boxlengtes aanvinken, advies is te kiezen voor een boxlengte passend bij de bootlengte van je huidige of toekomstige boot. Alle informatie over ligplaatsen in de haven van WVIJburg kan je hier inlezen.

De vereniging beschikt over een container op het strand van IJburg waar de leden de surfmaterialen kunnen stallen tegen een jaarlijkse bijdrage naast het lidmaatschap van de vereniging.

Als lid kan je je aanmelden als actief deelnemer van het Coastal Rowing, hiervoor bestaat een jaarlijkse bijdrage (2023 = 288,50 euro) naast het lidmaatschap van de vereniging. Na aanmelding voor Coastal Rowing zal direct de jaarlijkse bijdrage worden geïncasseerd en contact gelegd worden voor kennismaking plus indeling in een roeiteam.

De vereniging stuurt verschillende typen nieuwsbrieven uit zodat de geïnteresseerden bereikt worden, je kan hieronder aangeven welk type nieuwsbrief je zou willen ontvangen.

Door dit formulier te tekenen geeft je toestemming de persoonsgegevens te gebruiken in overeenstemming met het privacy-beleid van de WVIJburg zoals hier gepubliceerd.

Datum akkoord

22-09-2023


Beveiligingscode Beveiligingscode