Lidmaatschap

Watersportvereniging IJburg is er vóór en door IJburgers! En ook als je niet op IJburg woont ben je van harte welkom bij onze vereniging, met al haar gezelligheid en voordelen.

Onze naam zegt het al: wij zijn er voor watersporters. Dat wil zeggen voor zeilers (ook jeugdzeilers), motorbootvaarders, surfers, èn sinds een paar jaar ook voor roeiers, coastal rowers om precies te zijn.

Voor de zeilers en motorbootvaarders hebben wij op Haveneiland een verenigingshaven aangelegd. De 118 vaste ligplaatsen in de haven van IJburg zijn voorbehouden aan leden die op IJburg wonen of er binnenkort gaan wonen. Zie voor meer informatie de pagina haven. En ook voor de jonge zeilers hebben wij van alles te bieden, ondermeer jeugdzeilen. Onze windsurfers kunnen – als zij op de wachtlijst aan de beurt zijn - hun persoonlijke surfmateriaal tegen betaling van het jaartarief stallen in de surfcontainers van WVIJburg bij het surfcentrum op het Strandeiland. Zie voor meer informatie de pagina windsurfen. Voor de roeiers hebben wij – samen met de roeiverenigingen De Hoop en De Amstel - een aparte accommodatie op het Strandeiland, met verenigingsboten. Aangezien de aanschaf en opslag van deze boten voor rekening van de vereniging is, betaalt de categorie roeiers een hogere contributie. Roei-instructie is gratis, en deelname aan wedstrijden wordt bekostigd door de betreffende wedstrijdploegen. Wil je roeilid worden, dan bieden wij eerst een vrijblijvende kennismaking aan, om te ervaren of coastal rowing iets voor jou is. Zie voor meer informatie de pagina coastal rowing.

De jaarlijkse contributie wordt in de ALV vastgesteld en bedraagt voor 2024:
- €84 basiscontributie per hoofdlid
- €40 voor een gezinslid - dit zijn leden van het gezin die 18 jaar of ouder zijn en die tezamen met een hoofdlid een gemeenschappelijk huishouden vormen
- €30 voor een jeugdlid - dit zijn de leden tot 18 jaar; het jeugdlid wordt een gezinslid (of hoofdlid) zodra de leeftijd van achttien jaar is bereikt.

Voor de categorie roeiers berekenen wij jaarlijks een opslag op de basiscontributie; voor 2024 is dat €288,50 per lid.

Jeugdzeilen

Aanmelden
Meld je aan als lid van WVIJburg via onderstaand formulier. Voor elk lid dat zich aanmeldt is een separaat formulier nodig, dus meld je jezelf aan en een gezinslid dan zijn dit twee aanmeldingen. Na de verwerking van je aanmelding ontvang je een factuur per email, de contributie wordt vervolgens per automatische incasso voldaan. Het lidmaatschap bij WV IJburg loopt van 1 januari tot en met 31 december, opzegging gedurende het jaar betekent einde lidmaatschap per 31 december van het lopende jaar waarbij er geen restitutie plaatsvindt.

Welkom bij jouw Watersportvereniging IJburg!
Als lid hoor jij voortaan bij een grote groep watersportliefhebbers, die ook samen activiteiten organiseren, en waar mogelijk met elkaar onze accomodatie onderhouden. Wat kun jij voor onze vereniging betekenen? Als nieuw lid krijg je een uitnodiging voor een nadere kennismaking met elkaar en met de vereniging, en kijken wij gezamenlijk naar de vaardigheden die je voor de vereniging zou willen inbrengen. Want samen maken wij de vereniging sterk!

Heb je vragen? Bel het haventeam (06-54376131 tussen 09:00-17:00 uur) of stuur een email aan taairaterces.[antispam].@wvijburg.nl

 

Inschrijfformulier

Persoonsgegevens

 

Contactgegevens

 

Adresgegevens

 

Lidmaatschap

Opmerking: Alleen partners van leden op hetzelfde woonadres kunnen gezinslid worden

Klik na het invullen van het bankrekeningnummer in het veld BIC1 die zich dan automatisch vult met de benodigde gegevens.

Met het invullen van bovenstaande gegevens verklaar je akkoord te gaan met een automatische incasso van het contributiegeld.

Algemeen

Een vereniging bestaat voor en door haar leden, hieronder kun je aangeven waar je een bijdrage wilt leveren aan de vereniging en haar activiteiten.

De haven telt 118 ligplaatsen welke op dit moment allen toegewezen zijn, aanmelden voor de wachtlijst is mogelijk. Elk jaar in oktober wordt een vrijgekomen ligplaats aangeboden aan het eerst volgende lid op de wachtlijst, voorwaarde voor een ligplaats is het woonachtig zijn of binnen 3 maanden wonen op IJburg.

Indien je op de wachtlijst geplaatst wilt worden voor een toekomstige ligplaats dan kan je hieronder aangeven voor welke lengte box dit zou moeten zijn. Je kan meerdere boxlengtes aanvinken, advies is te kiezen voor een boxlengte passend bij de bootlengte van je huidige of toekomstige boot. Alle informatie over ligplaatsen in de haven van WVIJburg kan je hier inlezen.

De vereniging beschikt over een container op het strand van IJburg waar de leden de surfmaterialen kunnen stallen tegen een jaarlijkse bijdrage naast het lidmaatschap van de vereniging.

Als lid kan je je aanmelden als actief deelnemer van het Coastal Rowing, hiervoor bestaat een jaarlijkse bijdrage (2023 = 288,50 euro) naast het lidmaatschap van de vereniging. Na aanmelding voor Coastal Rowing zal er contact met je gelegd worden om je ervaring en wensen door te nemen.

De vereniging stuurt verschillende typen nieuwsbrieven uit zodat de geïnteresseerden bereikt worden, je kan hieronder aangeven welk type nieuwsbrief je zou willen ontvangen.

Door dit formulier te tekenen geeft je toestemming de persoonsgegevens te gebruiken in overeenstemming met het privacy-beleid van de WVIJburg zoals hier gepubliceerd.

Datum akkoord

15-06-2024


Beveiligingscode Beveiligingscode