Reservering H2IJ

Het clubhuis van WVIJ beschikt over een 1ste etage met weids uitzicht over de haven en het IJmeer en de bestuurkamer is de ideale vergaderplek. De vereniging stelt de bestuurskamer op kleine schaal ter beschikking om te gebruiken voor bijv een ALV vergadering van een VVE, een vergadering gecombineerd met activiteiten via Amsterdam Watersports of andersoortig samenkomen. Focus ligt op watersportgerelateerd of gerelateerd, buurtvergaderingen maar natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een vergadering waarbij u op zoek bent naar een locatie met een fantastisch uitzicht over water van IJburg.

Middels onderstaande formulier kunt u een reservering plaatsen voor de bestuurskamer van het clubhuis. De clubhuismanager zal na ontvangst van het verzoek kijken of het past qua planning plus grootte van de groep en zal u spoedig een email ter ontvangstbevestiging sturen.

LET OP. 

WVIJ heeft een z.g.n. paracommerciële horecavergunning die het schenken van alcoholhoudende dranken alleen toestaat als dit gebeurt in het kader van een verenigingsactiviteit. Het huren van het clubhuis voor het geven van b.v. een verjaardagsfeest of jubileum is dan ook niet mogelijk. Ook niet indien de drank zelf wordt meegebracht.

 

Onderaan deze pagina kun je zien of de ruimte(s) al dan niet bezet is (zijn) op de datum waarop je het clubhuis wil reserveren. 

Voor regels en voorwaarden, zie:

 Clubhuis reglement

 

Beveiligingscode Beveiligingscode


Klik hieronder op het kalender icoon kalender-icoonen kijk of de dag waarop je de reservering wil maken vrij is. Maak daarna pas je reservering door bovenstaand formulier in te vullen. 

Bestuursleden kunnen hieronder direkt een reservering maken door op een tijdsvak te klikken en op de volgende pagina de tijden en de reden aan te geven. Onder mijn reserveringen kan deze eventueel ongedaan worden gemaakt.

Type
  maandag  

Naammax. aantal personenBijzonderheden8h9h10h11h12h13h14h15h16h17h18h19h20h21h22h23h
Gehele clubhuis excl. bestuursruimte                                                                 
Beg. grond80geen alcoholische drank                                                                
Kantine + bar (1e verd.)50                                                                 
Vergaderruimte (2e verd.)30