Reservering H2IJ

Maak hieronder een reservering op één van onderstaande locaties in het clubhuis. De clubhuismanager krijgt dan een email en beoordeelt de reservering. Je krijgt hiervan spoedig een email of telefoontje voor de bevestiging.

LET OP.  We hebben een z.g.n. paracommerciële horecavergunning die het schenken van alcoholhoudende dranken alleen toestaat als dit gebeurt in het kader van een verenigingsactiviteit. Het huren van het clubhuis voor het geven van b.v. een verjaardagsfeest of jubileum is dan ook niet mogelijk. Ook niet indien de drank zelf wordt meegebracht.

 

Onderaan deze pagina kun je zien of de ruimte(s) al dan niet bezet is (zijn) op de datum waarop je het clubhuis wil reserveren. 

Voor regels en voorwaarden, zie:

 Clubhuis reglement

 

Beveiligingscode Beveiligingscode


Klik hieronder op het kalender icoon kalender-icoonen kijk of de dag waarop je de reservering wil maken vrij is. Maak daarna pas je reservering door bovenstaand formulier in te vullen. 

Bestuursleden kunnen hieronder direkt een reservering maken door op een tijdsvak te klikken en op de volgende pagina de tijden en de reden aan te geven. Onder mijn reserveringen kan deze eventueel ongedaan worden gemaakt.

Type
  woensdag  

Naammax. aantal personenBijzonderheden8h9h10h11h12h13h14h15h16h17h18h19h20h21h22h23h
Gehele clubhuis excl. bestuursruimte                                                                 
Beg. grond80geen alcoholische drank                                                                
Kantine + bar (1e verd.)50           Mar...                                                
Vergaderruimte (2e verd.)30