Coastal Rowing

eindsprint-wvijburg

We gaan iets nieuws doen! Een aantal leden van WVIJburg is begonnen met roeien in zeewaardige roeiboten, Coastal Rowing,  een geweldige watersport die sterk in opkomst is. Goed om plezierig een hoop calorieën te verbranden, eenvoudig te leren en geweldig leuk om te doen, op het mooiste water van Amsterdam en verre omstreken.

We hebben grote plannen (een aantal eigen boten, paar roeiteams, uiteindelijk deelnemen aan wedstrijden). Er is zelfs al een eigen WV IJburg-tenue ontworpen!

coastal-rowing

Iedereen kan meedoen, met of zonder ervaring. De contributie per jaar is € 275 (bovenop de kosten het lidmaatschap van WVIJburg van € 76 per jaar), en roeien kan in teams of solo, en het hele jaar door. Omdat het jaar 2021 al bijna voor de helft voorbij is en we nog niet hebben kunnen roeien vanwege corona, is de contributie voor 2021 voor het roeien gehalveerd (€ 137,50).
 
Je moet wel eerst even lid worden van de Watersportvereniging IJburg. Dat gaat via deze link Aanmelden - Watersportvereniging IJburg (wvijburg.nl). Geef op dat formulier aan dat je wilt roeien. 
Ben je al lid bent van WVIJburg? Stuur dan een email naar taairaterces.[antispam].@wvijburg.nl met het verzoek deelnemer Coastal Rowing te zijn, de jaarlijkse bijdrage voor 2021 is € 137,50 en worden geïncasseerd na aanmelding.

Kijk ook op de agenda voor enkele Coastal Rowing clinics waar zowel leden als niet-leden aan deel kunnen nemen om kennis te maken met het roeien.

De captain van een coastal rowing team kan een reservering maken door het reserveringsformulier in te vullen. Bekijk de roeikalender om te zien welk roeiteam wanneer de boot gereserveerd heeft.

Maak een reservering

Nieuwsbrief

Wil je alleen de nieuwsbrief ontvangen van het Coastal Rowing, vul dan het formulier hier beneden in:

Heeft u een Mijn WV IJburg account? Log dan in!


Algemeen

Groepen

 


Beveiligingscode Beveiligingscode