Coastal Rowing

eindsprint-wvijburg

We gaan iets nieuws doen! Een aantal leden van WVIJburg is begonnen met roeien in zeewaardige roeiboten, Coastal Rowing,  een geweldige watersport die sterk in opkomst is. Goed om plezierig een hoop calorieën te verbranden, eenvoudig te leren en geweldig leuk om te doen, op het mooiste water van Amsterdam en verre omstreken.

We hebben grote plannen (een aantal eigen boten, paar roeiteams, uiteindelijk deelnemen aan wedstrijden). Er is zelfs al een eigen WV IJburg-tenue ontworpen!


coastal-rowing

Iedereen kan meedoen, met of zonder ervaring. De contributie per jaar is 275 Euro (bovenop de kosten het lidmaatschap van WVijburg van 76 Euro per jaar), en roeien kan in teams of solo, en het hele jaar door. Omdat het jaar 2021 al bijna voor de helft voorbij is en we nog niet hebben kunnen roeien vanwege corona, is de contributie voor 2021 voor het roeien gehalveerd (137,50 Euro).
 
Je moet wel eerst even lid worden van de Watersportvereniging IJburg. Dat gaat via deze link Aanmelden - Watersportvereniging IJburg (wvijburg.nl). Geef op dat formulier aan dat je wilt roeien. Als je al lid bent van WVIJburg, log dan in op deze site en ga naar Mijn groepen - Watersportvereniging IJburg (wvijburg.nl) en vink in de groep 'Coastal rowing' het veld 'deelnemer' aan.