Coastal Rowing

eindsprint-wvijburg

We gaan iets nieuws doen! Een aantal leden van WVIJburg is begonnen met roeien in zeewaardige roeiboten, Coastal Rowing,  een geweldige watersport die sterk in opkomst is. Goed om plezierig een hoop calorieën te verbranden, eenvoudig te leren en geweldig leuk om te doen, op het mooiste water van Amsterdam en verre omstreken. 

De roeiafdeling groet snel! We hebben al 3 eigen boten (twee 4 met stuur en een 2), we hebben 10 ploegen waarvan er 3 deelnemen aan wedstrijden van de KNRB. Hiervoor is een eigen WV IJburg-tenue ontworpen!

coastal-rowing

Iedereen kan meedoen, met of zonder ervaring. De contributie per jaar is € 288,50 (bovenop de kosten het lidmaatschap van WVIJburg van € 84 per jaar). Roeien gaat in ploegen en kan het hele jaar door. Lidmaatschap en contributie lopen automatisch door en hiervoor ontvang je bij aanvang en daarna jaarlijks een factuur. Opzeggen kan tot eind van het jaar. 
 
Lid worden van Watersportvereniging IJburg gaat via deze link Aanmelden - Watersportvereniging IJburg (wvijburg.nl). Geef op dat formulier aan dat je wilt roeien. 
Ben je al lid  Stuur dan een email naar taairaterces.[antispam].@wvijburg.nl met het verzoek deelnemer Coastal Rowing te zijn, de jaarlijkse bijdrage wordt geïncasseerd na een proefvaart.

Kijk ook op de agenda voor de Coastal Rowing clinics (in de periode mei t/m september) waar zowel leden als niet-leden aan deel kunnen nemen om kennis te maken met het roeien.

 

 

Nieuwsbrief

Wil je alleen de nieuwsbrief ontvangen van het Coastal Rowing, vul dan het formulier hier beneden in:

Heeft u een Mijn WV IJburg account? Log dan in!


Algemeen

Groepen

 


Beveiligingscode Beveiligingscode