Coastal IJmeer Challenge

zondag 19 september 2021

 
Locatie
IJmeer
 

Dit jaar wordt op zondag 19 september voor de vierde keer de IJmeer Challenge gehouden. Roeiwedstrijden met speciaal voor ruim en onstuimig water gemaakte boten. Deze coastal roeiboten spurten, ook met windkracht vijf en meer het water over. Omstandigheden die garant staan voor spannende races tussen fanatieke roeiteams uit het hele land. Ook voor toeschouwers langs de Bert Haanstrakade worden de vijf verschillende heats een waar spektakel.

Gerenommeerde Amsterdamse roei en zeilverenigingen De Amstel en De Hoop organiseren samen met Watersportverenging IJburg deze wedstrijden. Onze vereniging is als gastheer verantwoordelijk voor een prettig verblijf in onze haven en clubhuis van alle deelnemers aan de IJmeer Challenge.

Om alles in en om het clubhuis en de haven op rolletjes te laten verlopen zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Heb je zin om mee te helpen bij het plaatsen van de vlotten, het bemensen van de bar of wil je gewoon op deze zondag voor enkele uren de handen uit de mouwen steken dan ben je meer dan welkom.

ik meld me aan als vrijwilliger