Informatie/theorie avond Stuurinstructie Basis (Coastal Rowing)

woensdag 15 mei 2024

 
Tijd
20:30 tot 22:00 uur
Inschrijfperiode
woensdag 24 april 2024 t/m woensdag 15 mei 2024
Inschrijving te annuleren tot
zondag 12 mei 2024
Locatie
Clubhuis WV IJburg
Aantal deelnemers
minimaal 15, maximaal 25
Aantal beschikbare plaatsen
6
 

 

We organiseren regelmatig Coastal Rowing informatie-avonden.

 

 

Stuurinstructie

Deze avond is de 1ste theorie-avond als start van een nieuw instructieprogramma "Stuurinstructie Basis". We starten met de basis qua kennis en vaardigheden die nodig zijn bij het sturen tijdens verschillende (weers)omstandigheden. Op een later moment gaan we verder met instructie voor gevorderden en wedstrijdtactieken. 

Het programma Stuurinstructie Basis bestaat uit theorie, een aantal praktijklessen en een theorie- en een praktijkexamen, bedoeld voor iedereen die minimaal 1 seizoen heeft geroeid, de roeicommando's kent en deze kan opvolgen. Voor wie al (veel) ervaring heeft met sturen, zal op basis van de "aftekenlijst" (de lijst met wat je moet weten en kunnen) besproken worden wat er eventueel nog nodig is aan instructie. Het theorie-examen doet iedereen, hier maken we een gezellige avond van.

 

Theorie-examen

De eerste mogelijkheid om theorie-examen te doen is 12 juni 20:30 uur. Voor de praktijklessen en praktijkexamens volgt een overzicht dat uitgaat van je trainingsmomenten met je eigen ploeg.

 

Schrijf je snel in! 

We hopen dat iedereen meedoet aan dit programma en elkaar helpt bij het delen van kennis en het snel onder de knie krijgen van de juiste vaardigheden! Inschrijven gaat via de blauwe knop "Inschrijven" onderdaan dit bericht. 

 

 

Let op: er is plek voor 25 deelnemers! Bij meer belangstelling organiseren we deze bijeenkomst 29 mei om 20:30 uur nog een keer.