Nieuwe leden borrel

woensdag 26 juni 2024

 
Tijd
20:30 tot 23:00 uur
Locatie
Clubhuis WV IJburg
 

download

Als nieuw lid van Watersport Vereniging IJburg heb je wellicht nog niet kennisgemaakt met de gezelligheid van de vereniging en onze clubactiviteiten. Het bestuur nodigt je van harte uit voor een nieuwe leden borrel op woensdagavond 26 juni vanaf 20.30 uur in ons clubgebouw H2IJ vlak bij onze haven aan de Krijn Taconiskade. 

Onder het genot van een drankje (het mag ook koffie of thee zijn) kun je dan nader kennismaken met jouw mede-leden èn met de gezelligheid van onze vereniging. Heb je vragen over de vereniging, de mogelijkheden of ben je nieuwsgierig naar de watersportopties of de vereniging dan is een clubavond als deze naast handig ook erg gezellig.

Het ledental van Watersportvereniging IJburg blijft groeien, naast de traditionele watersporters zoals zeilers en motorbootvaarders zijn er ook vele actieve surfers en komen er ook steeds meer coastal rowers bij om de club compleet te maken.

En - zoals dat een vereniging betaamt - we doen niet alleen aan sport maar houden ook van gezelligheid in de vorm van verschillende activiteiten in en rond de haven en het strand. Maar ook de koffieochtend elke woensdag of de clubavond op woensdagen in de even weken, of wat dacht je van de onze diverse clubevenementen. Zie voor de planning de agenda op onze website.

Dus ben je dit jaar lid geworden of wellicht vorig jaar (of zelfs eerder) maar nog niet bij een clubavond geweest? Kom dan op woensdag 26 juni naar de borrel in ons clubhuis H2IJ! Je bent van harte welkom!

Groet,
Het bestuur