H2IJ logo

Koop 1 of meer balken voor H2IJ!

Het clubhuis H2IJ van de Watersportvereniging IJburg komt er nu echt voor alle watersporters op IJburg en Zeeburgereiland! De bouw is in volle gang: fundering en vloer liggen er al.  Voor de inrichting is, behalve extra klushandjes, ook nog geld nodig. Er moet een kombuis worden aangeschaft en het clubhuis moet volledig worden ingericht. Koop 1 of meer balkjes en word zo een van de stichters van H2IJ. Veel  leden en medestanders kochten inmiddels een balkje maar nog lang niet genoeg om van een structureel succes te kunnen spreken. Laat deze kans niet voorbij gaan, doe mee en verbind je naam met het clubhuis.

plankjesBij de aanschaf van 5 balkjes ontvangt de koper behalve zijn bestelde balkjes ook een tegoedbon voor gebruik van het gebouw voor een dag-/ avonddeel in overleg. Het is de bedoeling dat de namen van de gevers met de balkjes zullen worden verwerkt in een gedenkteken/kunstwerk, maar daarover meer na afloop van de actie op 1 augustus. Draag op deze ludieke manier bij aan de ontwikkeling van IJburg en vereeuwig je naam voor het nageslacht.

Wie bij de ‘founding fathers’ van IJburgs Watersportclubhuis wil horen, koopt een symbolisch balkje. De H2IJ balkjes zijn vanaf nu verkrijgbaar voor € 100.

WEBSHOP