Inschrijven jeugdzeilen

De trainingen voor Optimist vinden in het seizoen plaats op zondagochtenden van 10:00-12:00 uur, die van Pico en Feva op vrijdagavonden  van 17:30-21:00 uur. Het instap niveau is CWO 1-2 en de deelnemers moeten zelfstandig naar een boventon kunnen zeilen. Wij zijn van plan om een instapweekend te organiseren om ervoor te zorgen dat iedereen het gevraagde niveau heeft.

Rs-feva/Pico inschrijving

Optimisten (jeugd van 7-11 jaar)
Als je al zeilles gehad hebt (minimaal 2 weken) en het leuk vindt om ook echt wedstrijden te gaan varen, kun je hier een begin maken door je op te geven (graag vóór 1 maart). De kosten van de trainingen zijn €75,- per seizoen. Inbegrepen zijn eventueel extra trainingsweekenden onder begeleiding van externe trainers en deelname aan de Q-Cup wedstrijden.
De trainingen voor Optimist vinden plaats op zondagochtenden van 10:00-12:00 uur. Zie hiervoor ook de activiteiten agenda. Bij teveel belangstelling geldt wie het eerst komt en hebben deelnemers van eerdere jaren voorrang. Er is plaats voor ongeveer 10-12 deelnemers, dus geef je hier snel op:

 Als je nog geen lid bent van de Watersportvereniging, kun je je hier opgeven: Aanmelden

Beveiligings code Beveiligings code

Pico’s en RS Feva’s (jeugd van 11-18 jaar)
Als je uit de Optimist komt, begin je in de Pico. Alleen of met z’n tweeën. Ook bij deze trainingen is 'CWO 2' (of vergelijkbaar) het minimum instapniveau. Met de RS Feva’s wordt een aantal keren met andere verenigingen uit de regio op zondagen getraind en is het doel deelname aan het Open NK en deelname aan een aantal wedstrijden van bijvoorbeeld de Combi Amsterdam .
Kosten zijn €150,- per seizoen naast het jeugdlidmaatschap van €25,-. Dit is inclusief gebruik boot en en zwemvest, maar exclusief wetsuit of droogpak. Trainingsweekenden en dergelijke zijn inclusief, wedstrijddeelname is in principe voor eigen rekening. De trainingen voor Pico en Feva op vrijdagavonden van 17:30-21:00 uur. Zie hiervoor ook de activiteiten agenda.
Lijkt dit je wat geef je dan zo snel mogelijk op.

 Mocht je nog geen lid zijn, graag hier je aanmelden.

Beveiligings code Beveiligings code