Inschrijven jeugdzeilen 2020

 Naar Rs-feva/Pico inschrijving >>

Optimisten op zondagochtend 10:00 - 12:00 uur  (8 – 11 jaar)

Je kunt je hier opgeven voor deelname aan de trainingen voor de Optimisten. Instapniveau is ca, 2 weken zeilscholervaring. De trainingen starten vanaf 10 mei en in sept./okt. (beetje afhankelijk van het weer). Zodra de data definitief zijn, zetten we ze in de agenda op de website.

Naast het jeugdlidmaatschap van €25,- zijn de kosten voor deelname €75,- per jaar (nu 20% korting dus €60,- i.v.m. latere start door coronamaatregelen). Inbegrepen zijn materiaal, zwemvesten, logboekje, eventueel externe trainers. Deelname aan Q-Cup wedstrijden is op eigen kosten.

Wil je meedoen, geef je dan zo snel mogelijk op:

 Als je nog geen lid bent van de Watersportvereniging, kun je je hier opgeven: Aanmelden

Beveiligingscode Beveiligingscode

Pico’s en RS Feva’s (jeugd van 11-18 jaar)

Trainingen op vrijdagavonden van 17:30 – 21:00 uur

Als je uit de Optimist komt, meld je dan aan voor deze training. Je begint in de Pico alleen of met z’n tweeën. Ook bij deze trainingen is 'CWO 2' (of vergelijkbaar) het minimum instapniveau. Met de Pico’s ga je lekker veel zeilervaring opdoen. Wil je meer, dan worden er met de RS Feva’s ook wedstrijden gevaren.

De kosten zijn €150,- per seizoen (nu 20% korting dus €120,- i.v.m. latere start door coronamaatregelen) naast het jeugdlidmaatschap van €25,-. Dit is inclusief gebruik boot en zwemvest, maar exclusief wetsuit of droogpak. Trainingsweekenden zijn inclusief, wedstrijddeelname is voor eigen rekening.

Zodra de data definitief zijn, zetten we ze in de agenda op de website.

Wil je meedoen, geef je dan zo snel mogelijk op:

 Mocht je nog geen lid zijn, graag hier je aanmelden.

Beveiligingscode Beveiligingscode