ALV uitgesteld en activiteiten opgeschort

Geplaatst op 17-03-2020  -  Categorie: Verenigings nieuws  -  Auteur: Sebastiaan Raaphorst

Beste leden,

De maatregelen van de overheid laten er geen misverstand over bestaan dat alle sportclubs en verenigingen de deuren tot minimaal 1 juni moeten sluiten, mede omdat de overheid oproept om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen.

Voor onze vereniging heeft dit de volgende gevolgen:

  • de aangekondigde voorjaars ALV op woensdag 25 Maart wordt tot nader order uitgesteld. De financiële verantwoording over het jaar 2019  zal vanaf eind Maart op de website van de vereniging geplaatst worden tezamen met de verklaring van de kascommissie. Er is gelegenheid om eventuele vragen via de email aan de penningmeester te stellen.
  • alle activiteiten in het clubhuis, de clubochtenden en clubavonden op de woensdagen en commissievergaderingen worden voorlopig opgeschort tot na 1 juni.
  • het jeugdzeilen is tot nader order ook opgeschort tot na 1 juni.
  • de haven is vooralsnog gewoon open voor het beoefenen van individuele watersportactiviteiten. Op de website, Facebook en via de Whatsapp-groep zullen we eventuele stremmingen van de sluis communiceren die zouden kunnen ontstaan ten gevolge van personele problemen bij Waternet.

    Blijf gezond en gebruik je verstand.

    Met vriendelijke groet,
    Het bestuurHandtekening mail

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst