Coastal clinics goed bezocht

Geplaatst op 07-04-2024  -  Categorie: Coastal Rowing

Onze WVIJ Roeicommissie is weer begonnen met het geven van clinics om belangstellenden te laten kennismaken met coastal rowing. Wie met deze roeisport verder wil kan zich vervolgens tegen betaling van 30 euro aanmelden voor drie proeflessen, om daarna te besluiten om met roeien door te gaan en daartoe lid te worden van WVIJ.

picture1a

Bij de foto: Coastal clinic voor de haven van IJburg

Drie van de vier roeiers voor het eerst in de boot, langzaam maar zeker vooruit....

Op zondag 7 april werden de eerste drie clinics gehouden. Samen met onze ervaren roeiers op de stuurstoel en op slag en in onze volgboot gingen steeds drie kandidaten het water op, om in de C4* IJmeer mee te maken hoe het is om op wild water te roeien. Aangezien het windkracht 4 was vertrokken zij voor de veiligheid niet zoals gebruikelijk vanaf het strand, maar stapten zij in bij het vlot naast de sluis. Met veel enthousiasme keerden zij terug, en een aantal van hen heeft zich reeds aangemeld voor de drie proeflessen.

In de komende weken zijn meer clinics gepland (zie Agenda), dus heb je belangstelling, meld je aan! Misschien is er nog plek.........  

En tot slot: Heb je al roeiervaring en denk je geen proeflessen nodig te hebben omdat jouw besluit om lid te worden al zo goed als vaststaat, dan kunnen wij ook een plekje voor je zoeken om eerst nog een paar keer met een bestaande ploeg mee te trainen. Stuur dan een mailtje aan roeien@wvijburg.nl en je hoort van ons!

picture1b

Bij de foto: Coastal clinic op zondag april. Vanwege de harde wind vertrokken zij vanaf het vlot naast de sluis.


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst