Coastal Pampus Cup

Geplaatst op 02-04-2023  -  Categorie: Coastal Rowing

WV IJBURG ROEIDE MEE MET COASTAL PAMPUS CUP

Vandaag - zondag 2 april - werd op het Markermeer de eerste coastal rowing klassementswedstrijd geroeid, de Royal Pampus Cup Coastal Regatta, georganiseerd door de 'Koninklijke' (KNZ&RV) in Muiden. Deze coastal vierenwedstrijd voor dames- en herenploegen telt mee in het KNRB klassement, en is ca. 5 kilometer.

WV IJburg deed mee in onze Uno met twee damesploegen en één herenploeg. Het was een spannende dag, met stormachtige wind en hoge golven, zwaar stuur- en roeiwerk en natte pakken, maar wij sloegen geen gek figuur en zijn weer een ervaring rijker. Zie de foto's van deze avontuurlijke dag.

Beide damesploegen eindigden in de heat waarin zij meeroeiden allebei als 7e van de 10 deelnemers, in respectievelijk 34.55 en 36 minuten. Onze herenploeg eindigde als 8e in een veld van 14 deelnemers, in een tijd van 24 minuten. Met dank ook aan Toine Heijmans die met zijn motorboot onze Uno in alle vroegte naar Muiden sleepte, en na de feestelijke prijsuitreiking weer veilig naar onze loods bij het ACRC bracht.

Op naar de volgende wedstrijd!

coastal-heren coastal-dames


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst