jachtwerf Pampus Najaarsactie 2018

Geplaatst op 10-10-2018  -  Categorie: Verenigings nieuws  -  Bron:

Beste botenliefhebbers,

Het is nu tijd om de boten winterklaar te maken. Wij hebben een Najaars Actie met veel producten, nu extra voordelig, die u hierbij kunt gebruiken. 

Onder andere dekkleden, waterpompen, antivries en luchtontvochtigers. Stuk voor stuk artikelen die u nodig heeft in de winter.

Zie hier onze Najaars Aktie Flyer voor alle aanbiedingen.

Deze artikelen kunt u ook bestellen via onze webshop, wel zo eenvoudig. Of u komt natuurlijk even langs in de winkel, wij zijn 7 dagen per week geopend. 

 

Uw boot winterklaar maken?

Het is best een klus, de boot en de motor volledig winterklaar maken. Wij hebben voor u een handige checklist zodat u kunt afvinken wat u al heeft gedaan of wat er nog moet gebeuren. 
Weinig tijd of gelegenheid om uw motor en/of boot winterklaar te maken? U kunt dit ook door ons laten verzorgen. De prijs is afhankelijk van het type boot en motor wat u heeft. Neemt u daarom contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan per mail (info@jachtwerfpampus.nl) of telefonisch: 020-4687278.

Download de checklist winterklaar maken door hier te klikken.

Op zoek naar een (andere) boot?

Jachtwerf Pampus heeft regelmatig mooie occasions. Bent u op zoek naar een andere boot, wij zijn u graag van dienst. Neem contact met ons op en wij zoeken graag met u mee naar de boot die helemaal aansluit bij uw wensen. info@jachtwerfpampus.nl

Like ons op Facebook

Vindt u onze Facebookpagina al leuk? Gewoon even doen, zo blijft u op de hoogte van al onze nieuwtjes en activiteiten. https://www.facebook.com/jachtwerf.pampus/


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst