Ideeenavond Kavel 42A, landtong haven IJburg

Geplaatst op 24-09-2016  -  Categorie: Algemeen

Donderdag 29 september is er een ideeënavond voor de ontwikkeling van blok 42A, de landtong in de haven van IJburg. Deze landtong is een van de laatste te ontwikkelen kavels van het Haveneiland. Voor IJburg in het algemeen en de haven in het bijzonder een betekenisvolle plek. Graag hoort de gemeente daarom van omwonenden en naastgelegen ondernemers wat zij belangrijk vinden voor deze plek.

Tijdens een inloopavond kunnen bezoekers in gesprek gaan met verschillende projectmedewerkers, zijn er twee thematafels en kan men suggesties achterlaten in de ideeënbus. De twee tafels bespreken elk een eigen thema: ontwerp voor bebouwing en openbare ruimte (1) en functies en voorzieningen (2). De input van de aanwezigen wordt in een inspiratiedocument meegenomen en komt in de uitvraag terecht. De gemeente daagt via een openbaar selectieproces ontwikkelende partijen uit een goed plan te maken voor dit blok, bestaande uit woningen, voorzieningen en openbare ruimte. Deze uitvraag start eind 2016. Een externe onafhankelijke jury kiest uiteindelijk het winnende plan op basis van een aantal criteria. Eén criterium is in hoeverre in het plan rekening is gehouden met wat er in het inspiratiedocument is meegegeven.

Alles op een rij:
Wat: ideeënbijeenkomst Kavel 42A
Waar: Speellokaal Ludo, 4e etage IJburg College (Pampuslaan 1)
Wanneer: donderdag 29 september - 19.30-21.30 uur U kunt binnen lopen wanneer u wilt.
De gesprekstafels starten op vaste momenten, te weten om 20.00 uur en om 20.45 uur. Mocht u hier aan deel willen nemen, zorg dan dat u op tijd bent.

kosten: gratis
doelgroep: Alle volwassenen
start op: do 29 september 2016

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst