Kom proosten op succes en vooruitzichten voor het nieuwe jaar

Geplaatst op 22-12-2017  -  Categorie: Verenigings nieuws  -  Auteur: Hans Buitelaar

nieuwjaarsborrelMet plezier nodigen we de leden uit om met ons te proosten op de successen van 2017 en op de verwachtingen voor 2018!

Afgelopen jaar hebben we heel wat sportieve en gezellige verenigingsevenementen beleefd. Voor de jeugd zijn twee RS Feva's in gebruik genomen, waar een groep tieners iedere vrijdagavond tijdens het seizoen enthousiast en snel mee zeilt. Het optimistenzeilen op zondagen blijft een grote groep kinderen aantrekken. IJburgse basisscholen krijgen zeilles via onze vereniging. Kajuitjachtzeilers zijn samen naar een andere haven gezeild in een weekend durende familietocht. Deelnemers uit heel Nederland streden om de winst tijdens de Markerwaddenrally. Een dozijn jachten en hun bemanningen hebben zich bekwaamd in navigatie bij nacht tijdens de 10 uur van IJburg. Een mooie delegatie van WVIJburg presenteerde de clubkleuren tijdens de 24 uurs race. Zeilschool IJburg heeft zich aan onze haven gevestigd en we zijn een prettige samenwerking gestart. Bovendien is de uitbreiding van de haven gerealiseerd: meer ligplaatsen voor leden en passanten.  Allemaal redenen om blij te zijn met onze Watersportvereniging IJburg.

Voor 2018 staat veel op stapel. We zoeken meer samenwerking met andere watersporters op en rond IJburg. We blijven activiteiten organiseren. En natuurlijk wordt clubhuis H2IJ in gebruik genomen met een fantastisch feest. We zien reikhalzend uit naar de gebeurtenissen van 2018.

Het zou leuk zijn als je met ons het nieuwe jaar komt inluiden op de Nieuwjaarsborrel in Dok 48 (Krijn Taconiskade 328) op zondag 7 januari van 15:30 tot 18:00 uur 


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst