Markerwaddenrally

Geplaatst op 13-06-2017  -  Categorie: Zeilwedstrijden

 

De Zeilen Markerwaddenrally 2017 is op naam geschreven door de Stern die gecorrigeerd als snelste deelnemend jacht de Marker Wadden heeft gerond en zich weer gemeld heeft bij de MZ21. Zij werden op de voet gevolgd door de crew van de Screwball, die gecorrigeerd 8 minuutjes te kort kwam om de winst op te eisen. Voor Zeilen Richting Marker Wadden ging de strijd tussen de Bijou en de Portakal.

Elf deelnemers hebben een DNF in de uitslag omdat zij de tocht voortijdig hebben beëindigd door verschillende redenen. Er zijn 3 deelnemers die wel de finish bereikten maar dit niet reglementair hebben gedaan doordat de vereiste finishfoto van de MZ21 niet aanwezig was ten tijde van finish zaterdagavond. Toch zonde; regels zijn regels en dus resulteert dit helaas in een DNF - NR.

Er was ook technische pech; ondermeer voor de winnaar van de Pechprijs Ben de schipper van de Blauwe Pinquin.

borisDe foto prijs is gegaan naar Boris de schipper van de Rose of Amsterdam; solo super relaxed rond de Marker Wadden met een mooie compositie. Een winnaar!

Allen van harte gefeliciteerd!!

Wij zijn super tevreden met een zeer fijne zonnige zeildag, perfecte BBQ en gezellige zeilers die dit tot een mooi evenement hebben gebracht. Wat hebben wij het leuk gehad!! ??

Dank voor jullie deelname, tot volgend jaar!!

Foto's Markerwaddenrally 10 juni 2017


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst