Onze havenmeester gaat iets anders doen

Geplaatst op 21-09-2021  -  Categorie: Verenigings nieuws

Het tijdperk Peter Corstiaans als onze havenmeester komt ten einde. Na meer dan 11 jaar zich dag in dag uit te hebben ingezet voor onze watersportvereniging heeft Peter aangegeven aan het eind van het jaar zijn taken als havenmeester neer te willen leggen. Peter wil, zoals hij dat zelf zegt, meer genieten van zijn wel verdiende vrije tijd en ruimte maken om te reizen en nieuwe/oude hobby’s op te pakken.

Het bestuur geeft Peter natuurlijk groot gelijk en noemt de bijdrage die Peter heeft geleverd aan de ontwikkeling van onze watersportvereniging van onschatbare waarde. Wij gaan geen afscheid van Peter nemen, want hij blijft actief betrokken als vrijwilliger bij onze WV. Niettemin willen wij graag bij zijn vertrek als havenmeester stilstaan en daarom zetten wij hem dit najaar flink in het zonnetje. Meer hierover in een volgende nieuwsbrief.

Met de aankondiging van het beëindigen van de werkzaamheden van Peter zijn wij als bestuur gelijk aan de slag gegaan om een waardige opvolger van Peter te zoeken. Dat valt nog niet mee en daarom houden wij ook andere opties voor de invulling van het havenmeesterschap tegen het licht. In de komende maanden gaan wij hier gericht mee door. Wij gaan ervan uit dat wij, ook met de hulp van Peter, voor het nieuwe watersportseizoen een invulling hebben gevonden voor de havenmeestertaken.


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Peter Corstiaans
21 jan 2022 16:26

Dankjewel Daan. Ik heb het altijd met veel liefde en plezier gedaan. Peter

Daan Dijk
18 jan 2022 18:11

Jammer voor ons want je bent echt een geweldige havenmeester Peter maar goed voor jou! Heel bedank voor je hulp en advies! Daan