Samen richten we clubhuis H2IJ in

Geplaatst op 24-02-2018  -  Categorie: Algemeen

header-nieuwsbrief-plankjes-2018

statistieken-blokjes

Nog 5 dagen de tijd om mee te doen! Inmiddels 72 balkjes verkocht! We komen dichter bij de 100! De deadline is 1 maart, dan stopt de actie.

vlag-op-h2ijDe oplevering van het clubhuis van de Watersportvereniging  IJburg nadert en daarmee komt de definitieve inrichtingsfase dichterbij. Voor de inrichting van H2IJ, het Clubhuis voor de Watersport op IJburg, kan de WV IJburg nog best wat steun gebruiken. Met de hulp van vrijwilligers en donateurs kunnen we ineens een compleet interieur realiseren, terwijl dit zonder de extra bijdrage in een aantal stappen zou gaan.
 
We kunnen allemaal deelnemen aan de voltooiing van H2IJ door een symbolisch balkje voor 100 EURO aan te schaffen in de webshop (ook niet leden). Later mag je doorgeven met welke naamgegevens je balkje een aparte en prominente plek in het clubhuis krijgt. 5 balkjes betekent het recht om in overleg een dagdeel het clubhuis voor een feest, presentatie of borrel te gebruiken.

nr1-2018-jeugdzeilenOp dit moment hebben we 72 balkjes verkocht, dat is mooi maar kan beter. 100 balkjes is het doel.  Laten we dat voor elkaar krijgen, zodat we meteen kombuis en bar goed kunnen inrichten. Koop een balkje en lever zo een bijdrage aan H2IJ en de ontwikkeling van de buurt.
Door de bijdragen zal het clubhuis sneller volledig gebruikt kunnen worden en zo eerder verdere ontplooiing  van de activiteiten van de WV IJburg  (o.a. in samenwerking met Zeilschool IJburg) mogelijk maken.
Zeilkampen voor de jeugd, spelletjes-, kook- en cursusavonden noem maar op.
Voor ondernemers ligt er een apart sponsorvoorstel klaar. Belangstellenden kunnen contact opnemen met rosnops.[antispam].@wvijburg.nl.

100 balkjes?
YES, WE CAN!


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst