Nieuwsbrief juli 2021

Gastheer/vrouw & Barcoördinator
Onze oproep oproep in de extra nieuwsbrief van mei en tijdens de ALV gastheervrouwheeft al een aantal nieuwe vrijwilligers opgeleverd. We hebben extra hulp gevonden voor de Markerwaddenrally en een expert vrijwilliger voor websitebeheer & fotografie. Verder is de rol planning & reserveringen voor ons clubgebouw geregeld en het ook beheer van de verenigingsboten. Daar zijn we heel blij mee!

We zoeken nog een Gastheer of Gastvrouw die huurders gastvrij ontvangt en hen even wegwijs maakt in het gebouw en de bestuurskamer. Iemand die zorgt dat het clubhuis er tip top verzorgd uitziet en weet wat er nodig is om huurders graag terug te laten komen.

De tijdsinvestering is niet groot voor corona waren er gemiddeld 2 verhuringen per maand. Idee kan zijn dat er twee leden zijn die deze rol gaan vervullen zodat ze samen kunnen kijken wie welke verhuring op zich neemt qua ontvangst en begeleiding.

Heb je interesse in deze rol? Neem dan contact op met Jan-Henk van Weerd, bestuurslid Exploitatie & Beheer Clubgebouw via taairaterces.[antispam].@wvijburg.nl

Ook zoeken we nog een Coördinator voor de Bar, liefst iemand met een Diploma Sociale Hygiëne of de bereidheid dit te gaan halen. Je zorgt voor de barbezetting met vrijwilligers tijdens clubavonden en evenementen en bent bekend met de Horecavergunning en bewaakt daaruit voortvloeiende verplichtingen.

Heb je interesse in deze rol? Neem dan ook contact op met Jan-Henk van Weerd, bestuurslid Exploitatie & Beheer Clubgebouw via taairaterces.[antispam].@wvijburg.nl

Costal Rowing - Obligatieplan
qr-code-coastal-rowingDe commissie coastal rowing is heel actief bezig met het organiseren van activiteiten om iedereen kennis te laten maken met het coastal rowing. De clinics die de afgelopen weken hebben plaatsgevonden zijn heel positief ontvangen. Na de zomer zullen de clinics een vervolg gaan krijgen zodat meer leden een keer kunnen proberen wat het coastal rowing nu eigenlijk is.
Zaterdag 3 juli is gestart met een drieweekse training waarbij tegen een kleine vergoeding 6 personen les krijgen in de Coastal4. Deze training was binnen hele korte tijd volgeboekt. Super fijn te zien dat het coastal rowing zo positief ontvangen wordt!

Elke woensdagavond is de bar open en ben je welkom. En als je wilt gaan roeien, maar je hebt nog geen team of je hebt behoefte aan tips, dan is deze avond hèt moment om contact te leggen met andere watersporters.

Het obligatieplan van de vereniging om de materiaalkosten voor het coastal rowing te kunnen dragen staat inmiddels op 8.000 euro. De komende weken gaan we verder met het informeren van alle leden om te kijken hoe wij samen de benodigde 35.000 euro kunnen gaan ophalen.

Gebruik de camera van je telefoon om de onderstaande QR code te scannen zodat je direct naar https://obligatieplan.nl/wvijburg/ gaat voor alle informatie. In het kort is de uitleg dat je 1-5 obligaties kan kopen ter waarde van 1.000 euro per stuk. Zodra de 35.000 euro bereikt is dan worden de obligaties officieel uitgegeven aan de deelnemers.

Heb je vragen over het obligatieplan of het coastal rowing stuur dan een email naar neieor.[antispam].@wvijburg.nl

Startschip gezocht!!
Op zaterdag 21 augustus wordt de Zeilen Markerwaddenrally 2021 gevaren. zmr-kaartInmiddels hebben 40 schepen ingeschreven. Om dit in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een startschip met schipper ter ondersteuning van de start ’s morgens vroeg en de finish tot ca. 1800 uur.

Heb jij tijd en zin en natuurlijk een boot (van minimaal 8 meter) geef je dan op. Het technische gedeelte rond het starten en finishen wordt door de organisatie geregeld tezamen met jou aan boord. Na afloop staat er een gezellig diner voor je klaar tezamen met alle deelnemers.

We zien uit naar je reactie! Stuur een email naar netietivitca.[antispam].@wvijburg.nl